Оренда авто за кордоном

 Альтернативний і більш зручний варіант – машина в оренду в тій країні, де Ви збираєтеся провести відпустку або відрядження.

Звертаємо Вашу увагу на можливість орендувати автомобіль за кордоном у компанії Sixt, та можливість сплатити цю послугу в Україні. Економте на обміні - оплатіть прокат авто в гривні, а валюту залиште для повноцінного відпочинку. Якщо ви відправляєтеся в ділову поїздку, ви можете оплатити послугу оренди автомобіля за безготівковим розрахунком, з наданням всієї необхідної бухгалтерської документації. 

Оплачуючи дану послугу в Україні, ви отримуєте ряд додаткових переваг. Якщо в Україні ви оплатили заздалегідь оренду автомобіля, а ваша поїздка не відбулася, ми повертаємо гроші в повному обсязі навіть за 1 день до дати прокату. Наш менеджер зв'яжеться зі станцією прокату в країні, куди ви плануєте подорож, щоб уточнити всі деталі і надати вам повну інформацію про розмір застави, додаткові послуги та умови прокату. Ви отримуєте повністю прозорий тариф, без прихованих комісій та виплат! Ми порадимо Вам, який автомобіль краще всього підійде для Вашої подорожі, знайдемо його за кордоном і зарезервуємо для Вас. Якщо Ви захочете (або цього вимагає Ваша поїздка), перетнути кордон однієї країни Європи і поїхати в іншу, і поняття не маєте, чи можна буде це зробити на прокатному авто, довіртеся нам.  Дану інформацію наші менеджери нададуть Вам, попередньо зв'язавшись з представництвом тієї країни, куди Ви вирушаєте. Прилітаючи в аеропорт, приїжджаючи на вокзал, Ви будете впевнені, що Вас чекає автомобіль, а всі документи оформлені нашим менеджером правильно. Пред'явіть менеджеру прокату за кордоном тільки ваучер, кредитну карту для блокування франшизи і отримаєте автомобіль!

Вас не будуть хвилювати всіх можливих труднощів, які можуть виникнути. Асистанс 24/7 від SiXT Україна - це цілодобова підтримка на рідній мові в питаннях оренди автомобіля, спілкування з менеджером-іноземцем в країні прокату, рішення проблем повернення грошових коштів, депозиту, оплати штрафів тощо Допомога у вирішенні всіх проблемних питань за кордоном ми беремо на себе.

Відпочинок або відрядження краще довірити професіоналам і на них перекласти всі турботи, а Ви - розслабтеся і насолоджуйтеся подорожжю!



Предыдущая новость:

Оренда автомобілів в Україні