Оренда автомобіля без водія - кращий варіант тест-драйву

автопрокат  - тест-драйв перед покупкой авто

Перед такою серйозною покупкою розумно спочатку протестувати вподобану модель. Прокат автомобіля - відмінний варіант тест-драйву, який дасть вам можливість «помацати» автомобіль і особисто оцінити його характеристики, наприклад, в порівнянні з попередньою моделлю. Оренда також допоможе вам визначитися, якщо ви ніяк не можете вибрати між двома-трьома моделями авто. На сьогоднішній день автосалони пропонують 20-30ті хвилинний тест-драйв, головна функція якого полягає в тому, щоб якомога швидше продати вам автомобіль. Познайомитися з усіма особливостями авто за такий короткий проміжок часу складно навіть досвідченому фахівцеві. Відчути, що це саме той автомобіль, про який ви так давно мріяли за 30 хвилин по місту вам буде однозначно недостатньо.Орендувавши автомобіль, ви зможете використовувати його стільки часу, скільки вважаєте за потрібне. Ви особисто зможете оцінити автомобіль в русі. А це набагато важливіше відгуків власників на форумах і промов менеджерів в автосалонах. Взяти авто в прокат в Україні можна як на 1 добу, так і на кілька місяців. Ви можете орендувати автомобіль будь-якого класу всесвітньо відомих марок (таких, як BMW, Volkswagen, Toyota, Skoda, Mercedes-Benz і ін.), Тим більше, що всі моделі автомобілів не старше 2-х років. У Вас буде достатньо часу в спокійній обстановці об'єктивно оцінити ходові якості авто, зручність салону і легкість управління. 

Крім того, ви зможете організувати поїздку на цьому автомобілі за місто з сім'єю і друзями, які також поділяться своїми враженнями про авто, а ви в цей час оціните «поведінку» автомобіля і споживання палива в режимі «місто» і «траса».
Прокат автомобіля - це найкращий спосіб тестової поїздки перед покупкою машини. Тільки так можна отримати самий об'єктивний результат. Адже придбання автомобіля - справа серйозна. Думаєте, у вас є шанс на помилку?
Бажаємо вам вдалих покупок!