Замов заздалегідь - отримуй знижки до 20% на оренду авто

«Все краще планувати заздалегідь. Адже так можна добре заощадити», - сьогодні цією фразою нікого не здивуєш. Наприклад, замовлення авіаквитків або номерів у готелі. Прокат автомобілів - не виключення!

Компанія SIXT Україна дарує своїм клієнтам можливість при бронюванні автомобіля заздалегідь, отримати привабливу знижку на прокат! 

Що для цього потрібно зробити? Зарезервувати автомобіль заздалегідь на нашому сайті і сплатити он-лайн. Тим більше, що може бути простіше он-лайн бронювання?

Всього декілька кліків і Ви щасливий володар чудового автомобіля, готового до Вашого пересування. Замовивши і сплативши авто НА БУДЬ-ЯКИЙ ТЕРМІН он-лайн за 1-59 днів до дати прокату, Ви гарантовано отримуєте знижку 5 %, за 60-89 днів – 15 % і від 90 днів – 20 %!!! Дана пропозиція діє на постійно.

Компанія Sixt Україна дбає про Ваш час, економить Ваші гроші і забезпечує Вас сучасними авто. А висока якість сервісу і широкий вибір автомобілів нікого не залишить байдужим. Перед початком бронювання не забудьте ознайомитися з умовами оренди. 

Проведіть свій відпочинок яскраво на прокатному авто!


*Пам'ятайте, що оплата онлайн можлива за наявності вільних автомобілів на обраний Вами термін оренди.



Предыдущая новость:

Лето! Отпуск! Венгрия!