«Яскрава Країна» Закарпаття – 2014


З 25 по 28 жовтня 2014 р. у місті Ужгороді відбувся І Відкритий дитячо-юнацький фестиваль-конкурс національних культур та народної творчості «Яскрава Країна» Закарпаття - 2014. 

Слід зазначити, що громадська організація «Яскрава країна» вже має великий десятирічний досвід проведення і організації вокальних і хореографічних фестивалів у різних містах нашої країни. А цього року «Яскрава Країна» вирішила стартувати саме зі старовинного міста Ужгород. На період з 25 по 28 жовтня команда SIXT Україна перебувала в Ужгороді. Нам було дуже приємно і водночас дуже відповідально виступити в якості головного перевізника цього фестивалю. Стільки емоцій, скільки подарував нам цей фестиваль, ми вже давно не отримували. 

Хочемо сказати, що для нас це було щастя - бути гостями такої події і підтримати найяскравіших представників нашого майбутнього – діточок зі всієї країни. Це було справжнє яскраве міське свято. Сам же конкурс відбувався в декількох номінаціях (народний танець, стилізований народний танець, народна пісня, народна музика, обрядовий театр, фольклорний колектив) у вікових категоріях від 6 до 25 років. 

Конкурс сучасної творчості також був широко представлений у номінаціях: джаз, джаз-модерн, контемпорарі, сучасний спортивний танець, танцювальне шоу, естрадний танець, степ, чечітка, бальна хореографія. 

Хочемо висловити величезну подяку від компанії SIXT Україна всім організаторам конкурсу і, звісно ж, учасникам. Ми не тільки стали свідками такого свята, але й зробили свій маленький внесок у розвиток дитячо-юнацької творчості нашої країни. Фестиваль «Яскрава Країна» вирушає далі, до Дніпропетровська. До зустрічі!