Довгостроковий прокат авто за 13 євро!

Прокат авто на час подорожі чи ділової поїздки зараз став звичним явищем не лише для іноземних туристів, але і для українських споживачів. Проте часто виникають ситуації, коли автомобіль потрібен на тривалий термін — на період покупки нового авто чи ремонту вашого, необхідність транспорту для бізнесу. Як бути в такому випадку? 

 Ваш надійний партнер — компанія SiXT Україна пропонує вигідне рішення — довгостроковий прокат автомобіля за 13 євро на добу. 

 Умови акції: 

— Автомобілі: Skoda Fabia/Ford Fusion

— Період прокату — від 60 днів. 

— Розмір знижки 43%. 

— Ціна за 60 днів оренди — 780€ (звичайна вартість 1356€)

 Окрім оренди автомобіля тариф включає: 

— Базові страховки від аварії і від викрадення. 

— 24/7 асістанс. 

— Плановий ТО. 

— Заміна шин. 

— Зберігання шин. 

— Добовий пробіг 100 км. 

 Тариф діє з 15.09.13 по 15.01.14

 Кількість автомобілів для цієї акції обмежена, тому не гайте часу — замовляйте авто зараз. 

Отже, якщо у вас виникла термінова потреба в автомобілі на тривалий термін, SіXT Україна надасть вам якісну послугу прокату та обслуговування авто за найкращою ціною та умовами, вигідними як корпоративним клієнтам, так і фізичним особам. 

Щоб скористатися послугою довгострокової оренди авто зверніться в будь-який з пунктів прокату компанії або зателефонуйте за тел.: +38 (044) 383-000-6 (цілодобово). Також про всі пропозиції нашої компанії ви можете дізнатися на сайті sixt.ua, де вам надається можливість зробити самостійно он-лайн бронювання авто всього за кілька хвилин. 

SіXT Україна — ми працюємо для вас.