Прокат электромобиля BMW i3 в Sixt (Голландия)

Тільки у Sixt Нідерланди Ви можете орендувати розкішний електромобіль BMW i3, а що найприємніше - за дуже привабливою ціною. 

BMW i3 - перша модель бренду BMW, яка приводиться в рух лише електрикою. Цей електромобіль зроблений з легкого і міцного вуглецевого волокна. Особлива увага при проектуванні приділялася зниженню шкідливої дії на довкілля і ефективному використанню унікальних матеріалів і поновлюваних джерел енергії у виробничому процесі. Під час руху BMW i3, викид вуглекислого газу дорівнює нулю. 

Учені відмітили, що викиди вуглекислого газу при виробництві електромобіля також були значно скорочені. До речі, загальний об'єм виділення діоксид вуглецю в BMW i3 на тридцять відсотків нижче, ніж у відміченого винагородою «зеленого автомобіля 2008 року» BMW 118d. «Sixt пишається тим, що може запропонувати своїм клієнтам електромобіль BMW i3 як перша і єдина прокатна компанія в Нідерландах. Ця модель - прямий доказ найголовнішого обов'язку компанії – забезпечити Вас автомобілями вищої якості за найвигіднішою ціною. Ми даємо можливість нашим клієнтам самостійно оцінити цей автомобіль майбутнього. Після поїздки в BMW i3 Ви ще дуже надовго залишитеся відданими лише йому» 

Забронювати електромобіль Ви можете в Україні вже зараз за телефоном +38 (044) 383 000 6 (цілодобово).