SIXT Україна виступила партнером першого міжнародного велосипедного фестивалю «ВЕЛОДОНБАСС-2013» в Донецьку

13-14 квітня в Донецьку пройшов перший міжнародний фестиваль «ВЕЛОДОНБАСС-2013. Організаторами фестивалю виступили - Міжнародний спортивний клуб «ІСД» та Федерація велосипедного спорту Донецької області. Компанія SIXT/Україна стала партнером цього заходу, надавши автомобілі для організаторів заходу. Для нашої компанії вже стало доброю традицією приймати участь у спортивних заходах у всіх містах України. Популяризація спорту - це одне з головних завдань соціальної політики компанії SIXT/Україна. 

 «Беручи участь у таких фестивалях, компанія SIXT/Україна, намагається підтримати спорт в нашій країні в різних його проявах. Ми завжди пропагуємо здоровий спосіб життя і хочемо, щоб все більше наших співвітчизників ставали частиною спортивного життя України », - сказав керівник компанії SIXT/Україна Вадим Нестерчук. 

Два весняних дня фестивалю принесли безліч позитивних емоцій жителям Донецька та міжнародним гостям заходу. Любителі велоспорту були не тільки глядачами, але й змогли відчути себе активним учасником «ВЕЛОДОНБАСС-2013». Охочих було чимало, тому аматорська гонка стала для кожного присутнього дійсно захопливою подією. Також були і сміливці, які боролися за нові рекорди України у велоспорті. Для дітей був організований свій маленький велотурнір і розбите затишне веломістечко, де вони могли весело провести час, поки їх батьки брали участь у фестивалі.