Спеціальна пропозиція молодятам: прокат машини в Криму від компанії SiXT зі знижкою 15%.

Компанія «SiXT» рада повідомити про спеціальну пропозицію для молодят. Тепер ваше весільну подорож до Криму буде цікавіше і приємніше, ніж коли-небудь. Кращий варіант подорожі після весілля, особливо восени - це подорож по Південному Березі Криму. Така поїздка запам'ятається яскравими враженнями, позитивними емоціями і буде набагато зручніше і вигідніше будь-якого іншого варіанту. Що може бути цікавіше відвідування історичних, природних, техногенних пам'яток разом зі своєю половинкою на комфортному автомобілі? Ми запропонуємо вам список кращих місць, які ви можете відвідати в Криму, в тому числі і романтичні пляжі, і видові майданчики, красиві палаци і шикарні набережні морських містечок Криму. Південний берег Криму вже кілька століть є своєрідною Меккою для письменників і художників, романтиків і шукачів пригод. У Криму зосереджена величезна кількість цікавих місць і молодій парі точно припаде до смаку і романтичні заходи сонця в найкрасивіших місцях, і затишні кафешки на набережних або ресторанчики на видових майданчиках. 
Менеджери прокату автомобілів «SiXT» підкажуть кращі місця, відповідні саме вам. Залишиться лише вибрати напрямок і маршрут, і відправитися в пригоду по Криму. Послуги автопрокату в Криму для молодої сім'ї будуть на 20% вигідніше стандартних тарифів компанії «SiXT», на будь-який автомобіль і будь-який термін оренди. Також при необхідності ми надамо GPS-навігатор для більш приємного шляху. Пропозиція дійсна протягом півроку з моменту одруження, просто пред'явіть будь-який документ, який підтверджує дату вашого весілля. 

Ми будемо раді обслужити вас в Ялті, по вул. Дражинського, 50 (офіс у холі готелю «Ялта-Інтурист»). Машини, що перебувають до прокату в Ялті, знаходяться безпосередньо поруч з офісом, ніяких доставок і очікувань. Попереднє бронювання прокату авто абсолютно безкоштовно, і дозволить вам заздалегідь спланувати свій відпочинок і бути впевненим в наявності необхідного вам автомобіля в призначені дати. 

Телефонуйте: +38(0692) 94-000-6, +38 (094) 968-80-06