Вигідна пропозиція від компанії Sixt Україна. Сплачуйте оренду автомобіля онлайн - отримуйте знижку до 15%!

Отримати знижку може абсолютно кожен, незалежно від сезону і групи автомобілів. Також не має значення, бронюєте ви авто на 1 добу або на місяць. Незалежно від терміну оренди ви гарантовано отримуєте знижку, обравши тариф з оплатою на сайті. 

Як орендувати авто зі знижкою?

  1. на сайті www.sixt.ua обрати дати, час, найближчий офіс Sixt Україна у вашому місті та групу автомобілів
  2. обрати тариф зі знижкою “Заплатити зараз”
  3. уважно перевірити всі деталі вашого бронювання (дати, час, ліміт пробігу, умови страхування і т.і), за бажанням додати до тарифу додаткові послуги (додаткове страхування, дитяче сидіння, навігацію, інше) 
  4. внести ваші контактні дані 
  5. сплатити оренду вашою особистою іменною банківською карткою Visa / MasterCard.

Перед початком бронювання не забудьте ознайомитися з умовами оренди автомобілів в компанії Sixt. Будь ласка, зверніть вашу увагу на те, що блокування гарантійного депозиту за автомобіль відбувається саме на тій картці, з якої було здійснено оплату за прокат. Всі додаткові витрати, які виникають у період оренди автомобіля також утримуються з цієї банківської картки. Орендар має бути власником банківської картки, з якої здійснювалась оплата.

Компанія Sixt Україна - це широкий вибір нових автомобілів всесвітньо відомих брендів, висока якість сервісу і міжнародні стандарти обслуговування. Офіси компанії представлені в усіх крупних регіональних центрах країни: Києві, Львові, Ужгороді, Івано-Франківську, Харкові, Запоріжжі, Дніпрі, Одесі. 

Якщо у вас виникнуть питання або буде потрібна допомога у бронюванні, будь ласка, звертайтеся +38 (044) 496 05 31.


Економте ваш час і гроші, сплачуючи прокат банківською карткою онлайн. І подорожуйте беспечно з Sixt Україна.