Прокат авто за півціни – гаряча пропозиція від SIXT Україна

Компанія SiXT Україна йде назустріч своїм клієнтам і відновлює вигідну пропозицію — прокат авто в одну сторону! Суть даної послуги полягає в тому, що ви орендуєте автомобіль для своїх міжміських поїздок вдвічі дешевше ціни прокату. Наприклад, ви орендували автомобіль в Києві і відправляєтеся до Львова чи Сімферополя, де є пункт прокату компанії SiXT. Там же ви і здаєте орендований автомобіль. Або навпаки, повертаєтеся з відпочинку з Криму чи Львова. Напрями можуть бути самі різні, так як компанія SiXT представлена практично у всіх регіонах України. Найпривабливіше в пропозиції — ціна. На перший і другий день прокату авто ви отримуєте 50% знижку.

Все що вам необхідно це:
1. Визначити час і день прокату виходячи з пропозицій, які опубліковані на сайті компанії.
2. Вибрати відповідний маршрут.
3. Зателефонувати до цілодобового кол-центру і забронювати автомобіль.

Наша послуга дозволить вам заздалегідь спланувати свої відрядження і ділові поїздки, отримати комфортний автомобіль за вигідною ціною. Зауважимо, це буде вам дешевше квитків на літак чи поїзд, а тим більше, послуги таксі.

Переглянути актуальну пропозицію акції
«Прокат авто в одну сторону»

Для того, щоб бути в курсі останніх подій і знати про нові вигідні пропозиції підпишіться на наші новини на головній сторінці . Приєднуйтесь до нас в соціальних мережах, для того щоб взяти участь у розіграшах приємних подарунків і задавати ваші питання в режимі он-лайн.

Орендуй в SiXT — будь незалежний у пересуванні по всій території України.