У подорож на прокатному автомобілі.

Прокат авто

Автоподорож здатне додати фарб і вражень в ваш відпочинок. Навіщо обмежувати себе в чомусь? У той час як поїзди та автобуси ходять за розкладом і встановленими маршрутами, ви самі вирішуєте, куди підете, якою дорогою, скільки і де зробите зупинок.
            Вирушаємо в подорож на прокатному автомобілі
Якщо у вас є свій автомобіль, то поїздка не змусити себе чекати. Якщо ж особистого транспортного засобу немає, а поїхати кудись дуже хочеться, можна взяти автомобіль в оренду. Бронювати автомобіль краще заздалегідь. У сезон відпусток і свят оренда користується попитом, і щоб отримати бажаного чотириколісного друга, який буде супроводжувати вас протягом всієї подорожі, краще потурбуватися про авто як мінімум за тиждень.
Подорож на автомобілі по праву можна назвати самим повноцінним подорожжю. Але є одна важлива деталь - готуватися до авто подорожі слід заздалегідь, а це значить:
1.Заблаговременная зарезервувати авто
2.прігласіть друзів, тому що разом подорожувати веселіше і набагато вигідніше оплачувати оренду і паливо
3.составіть маршрут поїздки
Куди поїхати в найближчий уїк-енд?
Якщо південний напрямок приваблює натовпи туристів в теплу пору року, подорожі по західній частині нашої країни можна здійснювати цілий рік.
Попереджаємо, пари днів для такої поїздки буде замало. До речі, беріть на замітку, чим довше термін оренди автомобіля, тим вигідніше ціна на добу. Ще один плюс автопрокату.
            Виїхавши з Києва у напрямку до Львова, заїжджаємо в Кам'янець-Подільський, побачити Старий замок і зробити фото. Старий замок (або Стара фортеця) - візитна картка міста. Та й саме місто дуже красивий, зі своїм неповторним старовинним колоритом.
Раз вже з Кам'янця до Івано-Франківської області рукою подати, зупиняємося в Коломиї. Тут знаходиться унікальний музей «Писанка» виконаний у формі велетенської писанки - найбільшої в світі, а також в Коломиї можна відвідати ринок вишиванок. Правда є одна деталь - ринок працює один раз в тиждень, виключно в ніч з середи на четвер. Але за вишитій вручну сорочкою на цей ринок приїжджають звідусіль. Думаємо, все-таки варто залишитися на нічліг в Коломиї, щоб ближче до ранку заїхати на ринок за унікальною вишиванкою для себе і в подарунок близьким.
З Коломиї вирушаємо в Яремче. Далі за маршрутом Ворохта та Буковель. Тут дихаємо чистим гірським повітрям, насолоджуємося карпатським колоритом і місцевої їжею. А так як про Карпатах можна говорити нескінченно, радимо один раз побачити на власні очі, а краще - не один раз. Карпати - прекрасні в будь-яку погоду і в будь-який час є місцем must visit.
Відпочивши і смачно поснідавши в Буковелі, можна вирушати до Львова. Львів - приголомшливий старовинне місто, з прекрасною архітектурою, пам'ятками і дивовижною атмосферою. У Львові будемо багато гуляти і влаштуємо авто тур по замках Львівщини, звичайно ж, з перервами на чашку ароматної кави або гарячого шоколаду в затишних львівських кав'ярнях. Львів стане прекрасним завершенням насиченої поїздки.
Подорожі - це ковток свіжого повітря і ліки від усіх хвороб.
Автомобіль дозволить вам дістатися в найпотаємніші куточки нашої країни і побачити те, що, можливо, раніше ви бачили тільки на картинках.
Така подорож завдовжки в 1500 км залишить стільки вражень, що ви будете планувати наступну поїздку дуже скоро.