В Sixt Украина есть автомобиль для вашего бизнеса

Автомобіль - вагома риса в формуванні іміджу ділової людини. Автомобіль представницького класу підкреслює статус і справляє враження на партнерів і потенційних клієнтів. Якщо вам належить відправитися у відрядження або безперервно пересуватися по місту за бізнес справах, не варто відмовляти собі в комфорті. На автомобілі ви зможете вирішити всі питання оперативно, не відволікаючись на бронювання квитків, моніторинг розкладу громадського транспорту і не ризикуючи запізнитися на важливий захід.
Що ж робити, якщо автомобіль вашої компанії не на ходу, в ремонті в очікуванні необхідної деталі або проходить ТО на станції саме в той момент, коли з'явилася потреба в поїздці.
Або якщо компанія ще не придбала автомобіль і тільки планує закупівлю. До речі, покупка автомобіля вимагає чимало часу і вкладень, навіть в тому випадку, якщо ви купуєте авто з пробігом. Додайте до цього час на реєстрацію, пошук підходящої страхової компанії, станцій технічного обслуговування і багато інших моментів, з якими доведеться зіткнутися в процесі покупки, змісту, а також експлуатації автомобіля.
Так як бізнес не може чекати, адже це може призвести до серйозних втратами, рекомендуємо орендувати автомобіль. Прокат авто - вигідна і корисна послуга для вашого бізнесу. Оренда авто, одного або декількох має кілька абсолютних переваг і стане вірним рішенням, якщо ваша організація потребує транспортних засобах для розвитку і відкриття нових представництв в інших містах, і ви хочете оновити автопарк вашої компанії або збільшити його.
Компанія Sixt Україна підбере автомобілі в оренду відповідно до сфери вашої діяльності і напрямком бізнесу, враховуючи всі побажання і фінансові можливості.
Ви можете орендувати автомобіль будь-якого класу як на короткий проміжок часу, так і отримати спеціальний тариф, за умови оренди на кілька місяців і кілька років.
Автомобілі для ваших співробітників можливо орендувати у всіх великих регіональних центрах країни. В автопарку компанії представлені тільки нові моделі всесвітньо відомих виробників (BMW, Volkswagen, Mercedes, Skoda, Seat, Renault, Toyota та інші.)
Крім нового автомобіля і першокласного сервісу ви отримуєте цілодобову інформаційну та сервісну підтримку. А процес бронювання та оформлення займає мінімум часу. Всі технічні завдання Sixt бере на себе, ви - вирішуєте свої бізнес питання і насолоджуєтеся поїздкою.
Телефонуйте: +38 044 383 00 06. Ми підготуємо для Вас індивідуальну пропозицію і докладно розповімо про всі переваги оренди авто для вашого бізнесу.