+38 (044) 4960531

Johor Bahru: Оренда авто

 • Lot E 10-6, Aeromall
  Тел.: +60-7-5983481
  Факс: +60-7-5988481
  Години роботи:

 • Johor Bahru Johor Bahru
  No. 71, GF, Jalan Ibrahim
  Тел.: +60-7-2212945
  Факс: +60-7-2212946
  Години роботи:

Johor Bahru